Nesreće

Zeničanka preminula na KCUS-u nakon što je udario automobil u Zenici

foto: E.M. Klix.ba
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka inicijala S.N. preminula je tokom protekle noći na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu gdje je bila smještena nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 9. marta u Zenici dok je prelazila ulicu. Nesretnu S. N. u jutarnjim satima 9. marta automobilom VW Jetta udario je T. M. iz Zenice, nakon čega je povrijeđena kolima Hitne pomoći prevezena na Urgentni blok Kantonalne bolnice u Zenici.

S obzirom da se radilo o teškim povredama, ona je prevezena na Neurološku kliniku Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo gdje joj je pružena pomoć. Međutim, usljed teških povreda koje se nisu uspjele sanirati, S. N. je u noći s petka na subotu preminula. S. N. je bila uposlenica trgovine Bingo u Zenici, a o njenom angažmanu radne kolege, koje su u suzama dočekali jutrošnju informaciju, imaju samo riječi hvale. Klix



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno