Ljudi

Zeničanka nudi nagradu za informacije o sudbini njenog sina

Moj sin, Nenad Trogrlić (1970) rođen je i odrastao u Zenici. Dana 15.09.1993 god. izašao je iz stana na Bulevaru (Odmut), rekao da ide po cigarete i nestao bez traga.  Za ovih 26 godina uzaludne potrage i bezbroj razočarenja u sve i svakoga ovaj način je moja jedina nada da dodjem do konkretne informacije.

Ne pitam odavno tko ga je ubio, ni kako, ni zašto, jedino što tražim je informacija, gdje je, gdje su kosti moga djeteta?  Osobno garantiram anonimnost svakome ko se javi sa informacijama o mome sinu. Postoji dosta načina da se informacija pošalje anonimno, zato se nadam da će konačno se pojaviti netko sa pravom informacijom i pomoći ovoj  majci da za života dostojno sahrani ostatke svoga sina.

Nakon objave mog prvog pisma, javila se organizacija iz Švedske koja je svojom voljom ponudila nagradu od 5000 eura za bilo kakvu korisnu  informaciju. Da je nagrada doista i ponuđena možete provjeriti na [email protected] na istu adresu se mogu i javiti informacije o Nenadu. Također sam dobila anonimnu informaciju da je moj sin tog kobnog dana prisilno odveden u kombiju zelene boje u nepoznatom pravcu…

Molim sve koji znaju nešto više da mi se jave bez straha na adresu

Ružica Trogrlić, Bare 45,72260 Busovača

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem