Ljudi

Zeničanka Lejla Sinanović – pokrenula sam posao koji je moja ljubav još od djetinjstva – SALON LJEPOTE – L.S. Beauty

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Lejla Sinanović – pokrenula sam posao koji je moja ljubav još od djetinjstva – SALON LJEPOTE – L.S. Beauty – Zeničanka Lejla Sinanović (24), mašinski tehničar po struci, jedna je od onih koji ne rade posao za koji su se obrazovali ali su vrlo uspješni u onome šta su odabrali da rade. Kako kaže, još kao djevojčica zanimala se za poslove koji se tiču ljepote ali je sticajem okolnosti život odveo u drugom smjeru. Ipak, diplomu mašinskog tehničara nikada nije iskoristila ali je odlučila slijediti svoje snove i usavršiti se za posao koji voli.

Naime, nakon 4 godine iskustva na poslovima manikure i pedikure, Lejla je odlučila napraviti korak naprijed i pokrenuti posao, te otvoriti salon ljepote L.S. Beauty u kojem u ponudi ima:

nadogradnju noktiju,

geliranje prirodnih noktiju,

pedikuru i geliranje noktiju na nogama,

izljevanje noktiju gel tehnikom,

oblikovanje i farbanje obrva, te

stavljanje umjetnih trepavica

-„Ovaj posao radim jer je to moja prva ljubav još od malih nogu i jednostavno uživam u svim poslovima koji su vezani za ljepotu. Očekujem uspjeh u svom poslu i krećem u nove radne pobjede, ali se jako radujem i novim poznanstvima i dobrom druženju“ – rekla je Lejla koja ističe da mnogo voli djecu, te da se ne bavi ovim poslom, vjerovatno bi bila odgajateljica u vrtiću.

-„Ponosna sam što sam sa svoje 24 godine uspjela ostvariti svoj san i sama otvoriti svoj salon. Zadovoljna sam svime što sam do sada ostvarila i nadam se da ću biti uspješna i da će se ljudima svidjeti ono što radim. Vjerujem u sebe i svoj uspjeh“ – rekla je Lejla  čiji se salon L.S. Beauty nalazi na Mokušnicama na adresi Armije BiH br. 9.
A Vi, ako do sada niste kliknuli  like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.

Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom,  javite nam se na [email protected] ili nam pišite na Facebook.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno