Ostali sportovi

Zeničanka Lamija Hrvačić osvojila bronzu u Istanbulu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zeničanka Lamija Hrvačić osvojila bronzu u Istanbulu – U Istanbulu je održano Taekwondo prvenstvo peti “Turkish Poomsae Open” G1 turnir. Na ovom takmičenju nastupilo je 2.600 takmičara iz pedeset država svijeta, te slovi za jedan od jačih turnira ove vrste u svijetu.

Kao jedini takmičar iz BiH u ovoj disciplini i pored toga što se sama pripremala, svoju zemlju i svoj novi klub “Dragon” predstavila je u najboljem svijetlu naša sugrađanka Lamija Hrvačić, o kojoj je Zenicablog jedini u nekoliko navrata već pisao.

Uprkos jakoj i velikoj konkurenciji na ovom turniru osvojila je treće mjesto i bronzanu medalju.

-Ovo je za mene najjaci turnir do sada i zaista sam ponosna što sam nastupala na ovako jakom takmičenju. Ovom prilikom bi se zahvalila svom novom treneru Emiru Šečiću što mi je izašao u susret, a posebno bih se zahvalila sponzorima koji su se odazvali i donirali određena sredstva za odlazak na ovo takmičenje, rekla je Lamija za Zenicablog.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno