Ljudi

Zeničanka, atraktivna bh. voditeljica i influenserica Zerina Patković uživa u Africi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Atraktivna bh. voditeljica i influenserica, Zeničanka  Zerina Patković ovih dana vrijeme provodi u Africi. Zerina je poznata kao velika zaljubljenica u putovanja, a sa svojim pratiteljima svakodnevno dijeli storije sa odmora. Tako je na svojim Instagram storijima NA OVOM LINKU pokazala da uživa na plaži i u sunčanju na visokim temperaturama.

Iako nije otkrila u kojoj državi trenutno boravi, sudeći po objavama radi se o nekoj egzotičnoj destinaciji. Ova šarmantna Zeničanka, koju na Instagramu prati skoro 26 hiljada ljudi, već prvi dan je otkrila da je u Afriku otputovala u društvu prijateljice, a s obzirom da je više puta isticala na svom Instagram profilu kako ne voli zimu i niske temperature uopće ne čudi da je Zerina za svoj zimski godišnji odmor odabrala afrički kontinent. U nastavku pogledajte neke od objava njenog boravka u Africi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno