Biznis

Zeničanka Ajna Dedić pripremila kolekciju specijalnih majica za ljubitelje životinja/Polonica ART

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Ajna Dedić pripremila kolekciju specijalnih majica za ljubitelje životinja/Polonica ART- Magistrica komunikologije, Ajna Dedić je prije nekoliko mjeseci kreirala brend Polonica ART https://www.facebook.com/polonicaart kako bi predstavila sebe i u ulozi kreativca, te je javnosti prezentovala slike na aluminijskoj foliji koje su izazvale veliku pažnju i interesovanje.  Od novca koji zaradi prodajom slika ona pomaže napuštenim životinjama, a za pet mjeseci postojanja, javnosti je predstavila zavidnu ponudu slika različitih motiva ističući da Polonica ART kreira da životinjama donira. Uspjela je i već možemo reći ostvarila svoj cilj jer njenu ideju je podržala javnost, a Polonica ART je postala poznata širom BiH.

Polonica ART je zbog svoje specifičnosti za vrlo kratko vrijeme postala poznata širom Bosne i Hercegovine, a kako je Ajna poznata kao osoba vedrog duha, uvijek spremna na nešto novo, ovaj put predstavljamo vam specijalne majice koje je dizajnirala u saradnji sa domaćim preduzećem.

-„Volim istraživati i osvježavati ponudu, trudim se da Polonica ART uvijek bude zanimljiva, drugačija i da za svakoga ponudim više opcija. Ovaj put došla sam na ideju da kreiram majice koje će s radošću nositi svi oni koji vole životinje. Trudila sam se da majice budu lijepe i ugodne odnosno da u njima možete izaći na kafu, prošetati sa prijateljima i uživati u ljetnim danima. Uspjela sam u tome i već kada sam vidjela uzorke, znala sam da radim pravu stvar. Motivi su interesantni, moderni, a imaju jaku poruku i simboliku. Na prvom mjestu mi je bio kvalitet majica, a onda svi sitni detalji. Print na 3 mjesta i sam izbor aplikacija oduševio je sve one koji su već imali priliku da ih vide i jako sam ponosna što su reakcije pozitivne“ – rekla je Ajna, a mi moramo naglasiti da je ovo limitirano izdanje.

Majice su u četiri različite veličine, tri različite boje i sa paw printom.

Kontaktirajte Polonica ART na Facebooku  https://www.facebook.com/polonicaart i  poručite onu koja vam se najviše dopada ili nazovite 061 757 980.

#kupi #naruči #preporuči

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno