Biznis

Zeničanka Ajna Dedić danas proslavlja godinu dana kreativnog rada i kreiranja brenda Polonica ART

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Tridesetpetogodišnja Zeničanka Ajna Dedić, magistar komunikologije po struci, zaposlena kao PR manager, danas proslavlja tačno godinu dana kreativnog rada i kreiranja brenda Polonica ART.
Ovaj brend postao je poznat širom Bosne i Hercegovine zahvaljujući velikoj posvećenosti ove Zeničanke koja je tokom cijele godine promovisala crtanje na aluminijskoj foliji ali i crtanje akrilnim bojama, te uljem na platnu. U ovom periodu Dedić je dizajnirala i majice sa paw printom,  izradila unikatne broševe, realizovala brojne nagradne igre i nekoliko izazova što je učinilo da njen brend postane još poznatiji. U međuvremenu, javnosti je predstavila i ručno oslikane drvene predmete, unikatne magnete i javnosti ponudila RJEŠENJE ZA POKLON DILEME što je i slogan Polonica ART brenda.
Također, treba napomenuti da je Dedić osvojila treće mjesto na nagradnom konkursu za takmičenje mladih umjetnika iz cijele BiH u kojem je učestvovalo 130 umjetnika, a koji je organizovao USAID, te je održala brojne edukacije kako individualne tako i grupne za sve one koji su željeli naučiti crtati na aluminijskoj foliji.
Ova domišljata magistrica i kreativka je tokom cijele godine javnost iznenađivala novim kreativnim radovima. Kada se osvrne godinu dana unatrag, mnogo toga je na šta može biti ponosna.
-„Sticanje novih vještina i jačanje kompetencija je imperativ i izazov. Trebamo nadograđivati svoje znaje, učiti nove vještine i istraživati svoje granice. Volim izazove i testiranje svojih kreativnih mogućnosti. Ovo je bila vrlo radna godina puna uspona, novih poznanstava, partnerstava, saradnje, kreativnog rada i novih proizvoda. Uživala sam u reakcijama i velikoj podršci javnosti. Pozivam sve one koji žele naučiti crtati na aluminijskoj foliji da me kontaktiraju, a ja im obećavam da kada jednom uplove u svijet kreativnog izražavanja, neće moći stati jer će ih to opustiti, smanjiti svakodnevni stres, a omogućiće im da dobiju sjajne rezultate i nauče nešto novo, drugačije i neobično, te da uživaju u finalnom proizvodu. U ovoj godini dana mnogo toga sam postigla i ponosna sam na sebe ali i na sve one koji su me podržali. Šta slijedi u godini koja je ispred nas, saznaćete na Polonica ART“ – poručila je Dedić.
Bila je ovo izuzetno radna godina u kojoj je Dedić pokazala da se uz talenat, upornost, predan rad i odličnu promociju, postižu sjajni rezultati.
Bravo Ajna i želimo ti puno sreće u svemu onome čime ćeš nas iznenađivati u budućnosti.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno