Nesreće

Zeničanin ranjen u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Univerzitetski klinički centar Sarajevo (UKCS) juče je dovežen O.H. (1995.), rođen u Zenici, s teškom povredom desne šake, nastale upotrebom vatrenog oružja. Policiju su obavijestili sarajevski doktori, a povrijeđeni im je rekao da je na njih jučer u ranim jutarnjim satima pucalo nepoznato lice, javljaju sarajevski mediji. Kod O.H. doktori su konstatovali teške tjelesne povrede i zadržan je na daljem liječenju. U prostorijama Kliničkog centra, policijski službenici su zatekli O.H., rođenog 1995. u Ninbergu i nastanjenog u Sarajevu, koji je vozilom marke Audi A4, dovezao povrijeđenog.

“Tom prilikom na navedenom vozilu uočena su oštećenja koja su najvjerovatnije nastala upotrebom vatrenog oružja. Obilaskom ulice Rakovačka cesta, općina Ilidža, nisu pronađeni nikakvi tragovi, jer se vozač O.H. nije mogao izjasniti o tačnoj lokaciji na kojoj je došlo do upotrebe vatrenog oružja”, saopšteno je iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno