Nesreće

Zeničanin poginuo u saobraćajci u Hrvatskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć u 19.50 sati u Hrvatskoj na dionici državne ceste broj 8 kod skretanja za Priznu za vrijeme zabrane saobraćaja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra, došlo je do saobraćajne nesreće sa smrtno stradalom osobom, saopćeno je iz Uprave policije ličko-senjske.

Kako navode, nepoznata muška osoba upravljala je kamionom s poluprikolicom nacionalne oznake Bosne i Hercegovine i sletio ulijevo u provaliju, gledano iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, te je uslijed zadobivenih povreda preminuo na mjestu događaja.

Uviđaj će se zbog sigurnosnih razloga nastaviti po smirivanju vremenskih prilika, odnosno po prestanku orkanskih udara vjetra. Kako nezvanično saznaje “Avaz”, u stravičnoj nesreći poginuo je M.K. iz Zenice.

Na intervenciji sudjelovali Javna Vatrogasna Postrojba Gospić s tri vatrogasca i jedno vozilo i JVP Senj s tri vatrogasca i jednim vozilom, saopćeno je iz ove vatrogasne jedinice, koja je objavila i fotografiju prevrnutog kamiona.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno