Košarka Ljudi

Zeničanin na prestižnoj trenerskoj klinici NBA ekipe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin i košarkaški trener Almir Šišić Batko od 12.  februara učestvuje na trenerskoj košarkaškoj klinici u Barclays Centru u Brooklynu.

Naime, radi se o godišnjoj trenerskoj klinici čiji su predavači aktuelni treneri NBA ekipe Brooklyn Netsa: Adam Caporn, Ryan Farehan-Kelly, Ronne Burell, Corey Vinson.

Od mnogobrojnih prijava i aplikacija za ovu prestižnu trenersku kliniku, stručni tim NBA ekipe Brooklyn Netsa odabrao je 20 trenera koji imaju privilegiju pohađati ovu sjajnu košarkašku akademiju, a među njima se našao i Zeničanin Almir Šišić.

“Lično za mene, ovo je nešto posebno i jedinstveno, uostalom kao i cjelokupan NBA. Zaista, poziv na ovakav događaj došao je u pravo vrijeme i zahvalan sam ekipi Brooklyn Nets što su mi pružili priliku da nadogradim svoje košarkaško znanje” naveo je Šišić.

Inače, Almir Šišić Batko je već nekoliko godina u Sjedinjenim Američkim Državama gdje radi kao košarkaški trener, a u ranijem periodu bio je i trener mnogobrojnih zeničkih ekipa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno