Ostali sportovi

Zeničanin jedan od pobjednika međunarodnog turnira teniskih veterana „Herceg Novi Vet 2017“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin jedan od pobjednika međunarodnog turnira teniskih veterana „Herceg Novi Vet 2017“ – Od 17. do 21. avgusta je održan X međunarodni teniski turnir veterana „Herceg Novi Vet 2017“, na kojem je učestvovalo 174 takmičara iz 50 gradova naše i susjednih zemalja, Njemačke, Italije, Mađarske, Slovačke i Rusije.

U kategoriji singlova preko 65 godina, najbolji se pokazao Slavko Babić (Beograd, SRB), dok je drugo mjesto zauzeo Mitar Mitrović (Beograd, SRB). Prvo mjesto u grupi preko 55 godina, zauzeo je Ismir Brkić (Zenica, BiH), a drugo Zoran Kežić (Beograd, SRB). Harun Mahmutović (Sarajevo, BiH) zauzeo je prvo mjesto u grupi preko 45 godina, dok je drugo pripalo Aleksandru Laziću (Požarevac, SRB). U grupi preko 35 godina, kao najbolji pokazao se Goran Janićijević (Mladenovac, SRB), a za njim i Goran Aleksić (Beograd, SRB).

U kategoriji dublova preko 50 godina, prvo mjesto zauzeli su Dragan Lukić (Tuzla, BiH) i Žaro Vukotić (Nikšić, MNE), dok je drugo mjesto pripalo Zoranu Kežiću (Beograd, SRB) i Draganu Jovanoviću (Beograd, SRB). U grupi preko 35 godina u istoj katerogriji, kao najbolji su se pokazali Goran Janićijević (Mladenovac, SRB) i Veselin Savić (Beograd, SRB), koji su u finali pobjedili Aleksandra Radmilca (Čačak, SRB) i Đorđa Brajevića (Herceg Novi, MNE).

Kod žena, takođe u kategoriji dublova, najbolje su bile Željana Beusan (Dubrovnik, CRO) i Stela Kosović (Herceg Novi, MNE), a drugo mjesto zauzele su Jelena Lukić Hartman (Zagreb, CRO) i Tajana Prpić Purgar (Zagreb, CRO). U kategoriji miješanog dubla, najbolji su bili Anita Prizmić Putica (Dubrovnik, CRO) i Nebojša Šćekić (Podgorica, MNE), dok su drugo mjesto zauzeli Vesna Matijašević (Zagreb, CRO) i Zoran Slavuljica (Podgorica, MNE).

Svi takmičari su dobili turnirske majice, kačkete i poklone, a finalistima su uručeni pehari i nagrade. Zvanična večera sa dodjelom nagrada, zatvaranjem turnira uz vatromet i fantastičan ambijent, održana je u konobi „Krušo“ na plaži „Raffaelo“ u Herceg Novom, uz prisustvo oko 200 gostiju.

Turnir je organizovao Teniski klub „Herceg Novi“, pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi i Turističke orgnaizacije Herceg Novi, kao i uz pomoć sponzora i prijatelja turnira: „Krušo“ Herceg Novi, „Optimist“ Tivat, „Galens“ Novi Sad, „Kopf Sport“ Beograd, „Cosmetics Market“ i pekara „Topla“.

radiojadran.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno