Zabava

Zeničanin Irdin Dinči u četvrtak predstavlja “Prašnjave ormare”, pjesmu radio tvorac hitova za Sinana i Džeja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat pod estradnim imenom Irdin Dinči, u četvrtak će predstaviti novi singl “Prašnjavi ormari”.

Autor teksta i muzike za ovu pjesmu je Rama Demir, koji je u karijeri uspješno sarađivao sa brojnim poznatim pjevačima, među kojima su bili i Džej Ramadanovski i Sinan Sakić. Sve je snimljeno u jednom od beogradskih studija, a aranžman potpisuje Zoran Kostić Zoxy. Spot je režirao Irdinov dugogodišnji saradnik Dušan Šljivić.

– Spot je, kao i pjesma, snimljen u Beogradu sa vrhunskom ekipom profesionalaca. Siguran sam da će pjesma “Prašnjavi ormari” nadmašiti uspjeh posljednjeg singla “Godine su samo broj”, za koji je muziku i aranžman uradio Bane Vasić. U novom spotu se pored mene pojavljuje jedna djevojka koja mi je u mislima. “Prašnjavi ormari, sve te skupe stvari,  briga me za to” – stihovi su pjesme koja će sigurno osvojiti simpatije ljubitelja narodne muzike širom Balkana – kaže Irdin Dinči.

Teaser pjesme  “Prašnjavi ormari” se nalazi na linku:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno