Zenica

Zeničanin Edin Spahić treba našu pomoć

Zeničanin Edin Spahić treba našu pomoć – Porodica Spahić iz Zenice obratila se preko društvenih mreža apelom za pomoć kako bi se prikupila novčana sredstva za liječenje Edina Spahića.

Apel porodice Spahić prenosimo:

Dragi moji prijatelji,

Uz vasu podršku i nagovor smo se odlučili i za ovaj korak jer drugog izlaza nemamo. Većina vas zna, ali evo i informacija za one koji nisu upućeni. Edinu je otkriven tumor maligni melanom clark V. Tumor koji je brz i agresivan i koji se počeo širiti. Terapije imaju, ali put koji trebamo proći da dobijemo te terapije je dug a mi nemamo vremena da čekamo. Moramo čekati najmanje dva mjeseca a pitanje je i to. Možda nekom malo zvuči dva mjeseca, ali nama je to puno sa ovakvim stanjem u kojem se Edin nalazi. Tumor svaki dan radi, on nema pauze, svaki dan pravi novo gnijezdo i razvija se. Mi trebamo pomoć dobrih naših prijatelja i dobrih ljudi da što prije skupimo za bar jednu terapiju da Edin je primi dok nam se ne odobre terapije iz zavoda. Jedna terapija iznosi oko 17.500 KM. Hvala svima koji nam pomažu i koji će nam pomoći. I podjela ovog posta je velika pomoć.

Edinov žiro-račun na koji se moze uplaćivati novac:
3060003038190417
Devizni račun broj: 30382347
Edinov broj telefona: 0644383187

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem