Ljudi

Zeničanin Dževad Alihodžić: Radostan sam zbog mog Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Dževad Alihodžić: Radostan sam zbog mog Čelika – Dževad Alihodžić, legenda bh. košarke za portal BHbasket, istakao da je posebno radostan zbog povratka matičnog Čelika.

“Pratio sam ovo oko Čelika preko BH Basket tako da sam upućen u situaciju. Naravno da mi je jako drago da će Čelik opet igrati u elitnom društvu. Pogotovo kao što ste rekli da je to nas i moj klub gdje sam krenuo sa košarkom i ti dani se nikad ne zaboravljaju. Druženja i treninzi kao i prijateljstva koja traju za čitav život. To je nešto što čovjeka ispunjava i to je nešto što sport i košarka pruža. To je sa druge strane i velika obaveza kako za klub i ljude koje vode klub tako i grada Zenice da se proba obezbjediti optimalni uslovi za funkcioniranje i razvoj kluba. Nije to lako u ovim teškim vremenima ali mislim da je Čelik simbol grada i da to građani Zenice zaslužuju. Da gledaju vrhunsku košarku i da su tu razvijaju neki novi vrhunski igrači i reprezentativci. Siguran sam da u Zenici i okolici ima potencijala i da organiziranim radim na terenu van njega Čelik može da obezbjedi svoju budućnost. Uslovi za rad su trenutno vrhunski u Zenici i samo treba zasukati rukave i rezultati će sigurno doći. Još jednom ponavljam da mi je jako drago da se Čelik vraća tamo gdje mu je mjesto, i sa velikom radošću ću pratiti sve uspjehe kluba za koje ne sumnjam će ih biti u budućnosti. pozdrav za sve ljubitelje košarke u Zenici”, izjavio je Alihodžić.

N.S.

Autor: bhbasket.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno