Ljudi Nogomet

Zeničanin Bruno Akrapović pronašao novi trenerski angažman

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin Bruno Akrapović pronašao novi trenerski angažman- Bosanskohercegovački stručnjak, Bruno Akrapović, pronašao je novi trenerski angažman.

On će otići na Kipar, te će uskoro biti predstavljen kao novi trener Akritas Chlorakasa, a debi na klupi novog kluba će imati protiv Anorthosisa 4. januara.

Akrapović je nedavno bio na čelu Al Wehde iz Saudijske Arabije, ali je ovu ekipu napustio u oktobru nakon samo dvije pobjede u osam utakmica.

Prije nego što je postao trener kluba iz Saudijske Arabije, naš stručnjak je radio u Bugarskoj. Bio je u Lokomotivu iz Plovdiva u periodu od 2017. do 2020. godine.

Dva puta je zaredom sa ovom ekipom osvajao Kup Bugarske, da bi se potom na trenerskom mjestu CSKA zadržao samo nekoliko mjeseci.

Također, Akrapović je radio i kao trener makedonske Skhendije, te je, između ostalog, još vodio i NK Val, NK Solin i RNK Split.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno