Kako dodaje, već sada se osjeća bolje, a najteže mu pada mirovanje.

– Imam problem jer sam po prirodi hiperaktivna osoba i nisam navikao da mirujem. Navikao sam na brz tempo života, ali zdravlje je najbitnije i sada moram dići ručnu i poslušati savjete doktora. Sada kada moram podići flašu vode, moram zvati suprugu Amru. Meni je sve to peglanje, ali nema mi druge. Preporuka je da 90 dana bude bez pjevačkih i drugih aktivnosti. Ipak, nadam se da ću već od 1. aprila imati prvu svirku. Sve je mnogo lakše uz rodbinu i prijatelje. Moram priznati da mi telefon nije prestao da zvoni i da nisam znao da imam toliko prijatelja. Kako kažu, u nevolji se poznaju junaci. Hvala im svima. Oni su mi veliki vjetar u leđa – nastavlja Adis.

Da jedna nesreća ne dolazi sama, uvjerio se prije nekoliko dana, kada mu je u sarajevskom naselju Dolac Malta ukradena skupocjena muzička oprema.

– Nakon infarkta i operacije nisam se smio sekirati, ali naravno da nije čovjeku jednostavno. To je bio novi udarac za mene i bend, jer je riječ o jako skupoj i rijetkoj opremi koja vrijedi između 30.000 – 40.000 KM. Policija radi svoj posao i već imamo određene informacije. Steže se obruč oko lopova. Žao mi je što ne mogu da učestvujem u istrazi, jer volim detektivske radnje. Nadam se da će oprema biti nađena i da će počinioci odgovarati – kaže Škaljo i ističe veliku podršku supruge Amre.

Izvor: Faktor