Biznis

Zeničanin 40.000-ti član BIHAMK-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vlatko Popov iz Zenice 40.000-ti je član Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba – BIHAMK.

Predsjednik BIHAMK-a Rasim Kadić danas je na svečanoj promociji u Sarajevu zahvalio Popovu na učlanjenju i poželio mu sreću te mu uručio člansku kartu i prigodan poklon.

Popov je izjavio da za njega članstvo u BIHAMK-u predstavlja dio saobraćajne kulture, koje ne košta mnogo a samo jedna intervencija se može višestruko isplatiti, zbog čega preporučuje svim vozačima da postanu članovi.

Kadić je istakao da BIHAMK pomaže članovima na teritoriji Bosne i Hercegovine i zemalja u regiji, te u Evropskoj uniji 24 sata tokom svih 360 dana godišnje.

Dodao je da, na osnovu usluga koje pružaju i zadovoljstva koje klijenati pokazuju, s ponosom može reći da je BIHAMK organizacija bez koje je nemoguće zamisliti život na cestama.

Kadić je naveo da se približavaju cifri od 10 posto članova u odnosu na broj registriranih vozila, što je slučaj u nekim zemljama zapadne Evrope.

– Članstvo u BIHAMK-u je kao ovjerena zdravstvena knjižica, nešto što trebate imati a nadati se da vam nikada neće zatrebati – poručio je Kadić.

Naglasio je da svaki član BIHAMK-a na Petrolovim benzinskim pumpama ostvaruje popust od pet feninga po litru goriva, što je značajna ušteda.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno