Ostali sportovi

Zeničani se zahvalili MNK Iskra: To je iskrena futsal ljubav, te poštivanje propozicija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničani se zahvalili MNK Iskra: To je iskrena futsal ljubav, te poštivanje propozicija – Pravi futsal derbi vidjeli smo u subotu u Bugojnu u okviru Prve futsal lige grupa 1 na duelu MNK Iskra Vrbas i MNK Neimari Zenica.

Za oba tima ovo je bio veoma važan meč u borbi za prvaka, a gosti su na kraju slavili 7:6.

Sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi, te samo možemo poželjeti još više sličnih sportskih predstava u našoj zemlji.

Istakli su to i iz MNK Neimari koji su čestitali Bugojancima na domaćinstvu.

“Fudbal je kolektivna igra koja se igra po pravilima fair play igre na terenu a i van njega, u kojoj pobjeđuje bolji a nekada i sretniji.
Naša ekipa je u proteklom kolu gostovala kod ekipe MNK Iskra- Vrbas u Bugojnu. Izuzetno kvalitetne ekipe koja je eventualnom pobjedom protiv nas imala najbolje šanse da do kraja prvenstva preuzme i zadrži prvu poziciju i plasman u play off za Premier futsal ligu.

Mnogo važna utakmica za obe ekipe u kojoj smo ostvarili pobjedu i zadržali prvu poziciju.

MNK Iskra- Vrbas je pokazala svoj kvalitet na terenu, ali posebno ističemo kvalitet u organizaciji utakmice i obezbjeđenim svim uslovima za futsal nadmetanje.
S obzirom na važnost utakmice, iskreno da kažemo, nismo očekivali da će nas primiti kao što jesu: doček naše ekipe s osmjehom i riječima dobrodošlice, voda za igrače, sendviči, čista svlačionica, tuš kabine i sve ostalo je na rangu premijerligaša.

Veliko hvala i čestitamo cjelokupnom kolektivu MNK Iskra- Vrbas Bugojno.

To je iskrena futsal ljubav, poštivanje propozicija Saveza Federacije BiH i moralnih principa”, stoji u saopštenju zeničkog kluba.

sportsport.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno