Politika

Zenica zna, želi i mora bolje: Pogledajte program “Plan za Zenicu” Borisa Britvara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica zna, želi i mora bolje: Pogledajte program “Plan za Zenicu” Borisa Britvara – Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Borba za Zenicu je počela.

Mnogi su nam obećavali sve i svašta i bili izabrani, a danas imamo to što imamo. Da li smo zadovoljni? Ja nisam, čak šta više ogorčen sam stanjem u kojem se nalazi naš grad.

To je osnovni razlog moje kandidature za gradonačelnika i to kao nezavisnog kandidata, obzirom da je krajnje vrijeme da se Gradska uprava počne odgovorno i stručno baviti projektima koji će omogućiti nove investicije, otvaranje radnih mjesta i zapošljavanje, te razvoj projekata koje finansira Europska unija.

Trenutni gradonačelnik je u naš grad doveo neznanje, korupciju i nepotizam, a kao posljedicu imamo apsolutnu stagnaciju grada.

Posljednjih godina naš grad nije posjetio niti jedan viši dužnosnik, niti jedan ambasador, čak niti jedan čelnik susjednih općina što je za građane Zenice neprihvatljiva činjenica.

Stoga će, jedan od prioriteta u mom radu biti radikalna borba protiv korupcije, nepotizma i građevinskog lobija, te pozivam građane Zenice da skupa sa mnom stanu u obranu našeg grada kako bi omogućili normalne uvjete za život i rad svakog građanina.

Građani Zenice moraju znati da su oni vlasnici grada i da su samim tim odgovorni za budućnost svoje djece.

Bez drastičnih promjena Zenicu čeka još veći haos, a on vodi u apatiju, beznađe i demografsku katastrofu, i zato je našem gradu potreban gradonačelnik koji ima znanja, hrabrosti i odlučnosti da provede ono što obeća.

Želim biti prvi arhitekt-gradonačelnik u BiH i pokazati na koji način se može razvijati gradska sredina kada se vodi na stručan i zakonit način, te da Zenica postane primjer razvoja i stvarni temelj Bosne i Hercegovine.

Želim biti prvi gradonačelnik u BiH koji nije izabran prema nacionalnom i stranačkom ključu, nego na temelju struke i znanja.

Kompletan program za budućnost “Plan za Zenicu” možete vidjeti na http://borisbritvar.ba/program/

ZENICA ZNA, ŽELI I MORA BOLJE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno