Ostali sportovi

Zenica u punom sjaju na teniskom turniru u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica u punom sjaju na teniskom turniru u Sarajevu do 10. godina. Protekli vikend TK Gem iz Sarajeva je bio organizator turnira iz Kalendara takmičenja BIH u kategoriji do 10.godina. Na turniru je nastupilo 20 dječaka i 16 djevojčica. Zeničani su ostvarili zapažen rezultat i predstavili svoj grad u najljepšem svjetlu.

Adnan Kolić (TK MLADOST) je osvojio 1. mjesto u finalnim razigravanjima kao i Ena Husagić (TK AS) kod djevojčica. U utješnom dijelu razigravanja Teo Erceg (TK EURONEC) i Danijal Meškić (TK MLADOST) su osvojili 1. mjesto dok je Nika Miletić (TK AS) bila najbolja kod djevojčica.

Drugoplasirani u utješnom dijelu turnira su bili Ajas Hamzić (TK EURONEC) i Sara Vojvodić (TK AS). Treće plasirani su bili Tarik Topoljak, Davud Đelilović i Ajlin Tucić (TK EURONEC). Za dvije sedmice ide turnir u Zenici na domaćem terenu gdje se nadamo još većem sastavu zeničke djece.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno