Rekreacija

Zenica trči: Prijave za volontiranje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica trči: Prijave za volontiranje – Za svaku dobro organizovanu trku zaslužna je mala vojska volontera koji pomažu trkačicama i trkačima da stignu do cilja. Udruženje ra razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma „VEDRO“ iz Zenice – Sekcija “Zenica trči”  Vas poziva da se prijavite kao volonter kako bismo zajedno, 13.04.2019. godine sa početkom u 20:00 sati, uspješno organizovali i drugo izdanje trke “Zenički noćni cener”. Pored trke na 10 km i ove godine će biti organizovana i dječija trka te će volonterski angažman biti potreban i u tom dijelu.

Prijavljeni volonteri trebaju da budu spremni da se angažuju:

1. Za vrijeme pripreme trke (markacija staze, distribucija startnih paketa, logistika, pomoć u distribuciji hrane i pića i sl.); ukupno pripreme traju 2-3 dana.

2. Za vrijeme održavanja trke (rad na okrepnim stanicama, kontrolnim tačkama, prijavama, usmjeravanju trkača i trkačica ka cilju i sl.)

3. Nakon završetka trke  (skidanje markacija , čišćenje staze, pospremanje na zoni start/cilj i sl.)

Vaš doprinos organizaciji trke kroz najljepše dijelove Zenice , gdje ćemo ove godine zajednički ugostiti 600 trkača i trkačica iz cijele regije  je od neprocjenjive važnosti. Uz sve ovo vam garantujemo dobru zabavu, druženje i nezaboravno iskustvo!

Svi ste dobrodošli bez obzira na starosnu dob i prethodno iskustvo na sličnim poslovima, jer ovakav  angažman ne zahtjeva posebne vještine, a naš tim će vam pružiti podršku.

Ove godine nam je potrebno minimalno 100 motivisanih, vrijednih, odgovornih i vedrih volontera.

Šta volonter dobija?

• Novo nezaboravno iskustvo,

• Stvaranje novih prijateljstava i mogućnosti,

• Dobru zabavu,

• Dobar osjećaj jer ste dio pozitivnog događaja,

• Sticanje novih vještina i podizanje samopouzdanja,

• Volonterski paket (majica, hrana i  piće sponzora )

Zadnji  rok za prijavu  je 01.04.2019. godine



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno