Zenica

Zenica Summer Fest 2021, večer zatvaranja uz vatromet i Duvački orkestar Zenica; Šetnica osmijeha program za djecu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica Summer Fest 2021, večer zatvaranja uz vatromet i Duvački orkestar Zenica; Šetnica osmijeha program za djecu- Na samom kraju ovogodišnjeg Zenica Summer Festa, kao šlag na tortu došli su naši nam najmlađi. Trinaesti, ujedno i zadnji festivalski dan,  na Trgu Alije Izetbegovića održana je treća po redu „Šetnica Osmijeha“ u organizaciji Tropic Event Teama i Family centra Ekran Zenica.

Ove godine mališani su uživali u velikom broju zabavnih aktivnosti sa akcentom na sportska i rekreativna takmičenja. Događaj koji je na prvom Zenica Summer Festu izabran kao najbolji događaj, ove godine pripremio je veliki broj zabavnih aktivnosti. Pored velikog broja igara i maskota, djeca su se takmičila na sportskim poligonima.

Prvi od njih je poligon spretnosti, takmičenje na balans biciklima za uzrast 3-6 godina i na svojim biciklima uz savladavanje prepreka za uzrast 6-12 godina.

Organizatori su obezbijedili vrijedne nagrade za pobjednike poligona, a svaki takmičar za učešće dobio je mini poklon kao utješni nagradu. Kao i prethodnih godina neizostavan dio šetnice su bile i naše službe grada: Vatrogasci, Hitna Pomoć, Policija, Crveni Križ, a posebno iznenađenja bila je Gorska služba Grada Zenice, koji su mališane oduševili spustom niz zgradu. Mališanima su se video porukom obratili dobro poznati Filip i Zaga

Istu večer na Trgu Alije Izetbegovića uz vatromet i Duvački orkestar Zenica zatvoren je Zenica Summer Fest 2021. Duvački orkestar Zenica je zajedno sa građanima Zenice proslavio svoju 95 godinu rada.

U nedjelju, 15. augusta biti će održan Međunarodni tamburaški susret „Tamburica“ na Trgu Alije Izetbegovića u 20:30 h! Festival se od nedjelje, 15. augusta nastavlja u online formatu, a bogat sadržaj i odlična zabava se sa  prekrasnog festivalskog trga seli na televizijske ekrane, u kojima ćete, vjerujemo podjednako uživati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno