Zabava

Zenica Summer Fest 2021 – „Što te nema“ Amira Medunjanin i Boško Jović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jedanaesta noć Zenica Summer Festa je zasigurno bila prava muzička poslastica za sve ljubitelje sevdaha. Bosanska Billie Holiday publiku je uz pratnju virtuoznog Zeničanina Boška Jovića pjesmom odvela u neko davno prošlo vrijeme, a neke je čak i rasplakala magijom sevdaha. Koncertu je nazočio i gradonačelnik Fuad Kasumović, koji je pred kraj nastupa Amiru obradovao velikim buketom cvijeća. Pokloni tu nisu prestali, nego je publika nesebično darivala Amiru tokom ali i nakon koncerta. Publika zajedno sa Amirom je kao u transu pjevala stare tradicionalne sevdalinke uz pratnju Boška, koji je i sam izmamio ovacije.

Medunjanin je za naš tim izjavila kako je jedva čekala da dobije priliku napokon nastupati nakon lockdowna i tvrdi kako je bila umjetnički sputana za vrijeme pandemije, ali je ipak uspjela pronaću inspiraciju i u svom, kako ona kaže, „bosanskom loncu“, kuha neke nove ideje. Također se zahvaljuje organizatorima i gradu Zenica na pozivu da bude dijelom najljepše zeničke ljetne priče.

Nakon nostalgičnog povratka u prošlost, vrijeme je za nešto savremeniju muziku, jer Zenica Summer Fest zaista nudi nešto za svakoga! Dvanaestu večer, 13. augusta. 2021. u naš grad dolazi slavni Hari Mata Hari! Povedite vašu Lejlu i dođite na Trg Alije Izetbegovića u 20:30 h!

PR team ZSF



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno