Zabava

Zenica se 17. decembra pridružuje CineStar porodici/ Na dan otvorenja 1+1 ulaznica gratis

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica se 17. decembra pridružuje CineStar porodici/ Na dan otvorenja 1+1 ulaznica gratis – Zenica će, nakon Mostara, Bihaća, Tuzle i Banja Luke biti novi dom CineStar Cinemas, najmodernijeg i najvećeg kino lanca u državi i regionu, a posjetitelji će, tom prilikom, u filmskim hitovima uživati povoljnije.

CineStar Zenica će u utorak, 17. decembra u 11 sati konačno otvoriti svoja vrata za sve ljubitelje filma u nekadašnjem kinu Family centra Ekran te tako postati novo omiljeno okupljalište za zeničke filmoljupce. CineStar se pobrinuo da, već prvi dan, počasti svoje posjetitelje akcijom 1+1 ulaznica gratis, kako bi svim Zeničanima, koji uživaju u sedmoj umjetnosti, pružio nezaboravan kino doživljaj po povoljnijoj cijeni.

U kino repertoaru CineStar Cinemas, kojeg je Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo najboljim kinoprikazivačem u Evropi u 2019. godini, od prvog dana možete pogledati najveće filmske hitove, poput uzbudljive krimi drame Nož u leđa, romantičnih komedija Znaš li čuvati tajnu? i Jexi, koje će vas uvesti u blagdansko raspoloženje, Izazivač – Le Mans 66, poslasticu za sve ljubitelje auto-moto sporta, te nove nastavke planetarno popularnih animiranih filmova Snježno kraljevstvo 2 i Jumanji: Iduća razinakoji će zasigurno biti razlog da i najmlađi filmoljupci pohrle u kino.

Zenica će od 17. decembra biti bogatija za 3 moderno opremljene kino dvorane sa blizu 300 prepoznatljivih i udobnih CineStar sjedišta, uključujući i ljubavna sjedišta, savremenom tehnologijom i najvišim standardima u kvaliteti kino prikazivanja. Osim interijerske renovacije, prilagođen je i nagib tribina te ugrađen novi realD3D sistem svjetski poznatog proizvođača, koji će podići kvalitetu 3D prikaza slike te će posjetioci imati osjećaj da su u središtu radnje filma. Sve tri dvorane nadograđuju se sa Crown digitalnim pojačalima te JBL zvučnicima nove generacije. Snaga i kvaliteta zvuka podignuta je na visoki nivo koji će se osjetiti u svakom sjedištu u dvorani.

Posjetioci kina također imaju priliku da koriste “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, Moja CineSrijeda – najpovoljniji dan u sedmici, te da uživaju u Matinejama ili Family paketima.

Više informacija kao i on line kupovina ulaznica uskoro će biti dostupna je na CineStar web stranici www.cinestarcinemas.ba

Vidimo se u CineStar Zenica od 17. decembra!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno