Zločini

ZENICA: Pronađena droga, prijavljeno “ugrožavanje sigurnosti” zbog prijetnji…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 26.02.2024. godine u 13,50 sati u Zenici u ulici Kotromanjića izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” od strane lica A.S. (rođen 1991. godine) iz Zenice.

Prilikom pregleda od strane službenika Sektora kriminalističke policije kod lica je pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice A.S. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 26.02.2024. godine u 12,30 sati od strane lica Č.D. (rođen 2000. godine) iz Zenice izvršeno je krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”, upućivanjem poruka prijetećeg sadržaja prema licu Č.T. (rođen 1989. godine) iz Zenice.

O događaju obaviješteni policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I, koji će preduzeti dalje mjere i radnje na dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno