Zločini

ZENICA: Kod osamnaestogodišnjaka iz Sarajeva pronađena marihuana, prilikom pretresa kuće pronađen “Speed” i “Ecstasy”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 24.09.2023.godine, u 23,15 sati, u ulici Aleja šehida, prilikom pregleda lica D.A. (2005.) iz Sarajeva, pronađeno je jedno pakovanje sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuana”. Osumnjičeni je lišen slobode te je zavedena kriminalistička obrada, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 25.09.2023.godine, u vremenu od 13,45, do 14,45 sati, u ulici Bistua Nuova, od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, a po naredbi Općinskog suda u Zenici, izvršen je pretres kuće koju koristi lice P.E. (1985.) iz Zenice. Prilikom pretresa pronađeno je jedno pakovanje praškaste materije koja asocira na opojnu drogu “Speed”, devet komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu “Ecstasy” i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.

Rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz upoznavanje dežurnog tužiocaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno

LM