Ostali sportovi

Zenica domaćin Balkanskog prvenstva u stonom tenisu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica domaćin Balkanskog prvenstva u stonom tenisu – Obavještavamo Vas da je dana 21.12.2017. godine u prostorijama Gradske uprave od strane gradonačenika Grada Zenice, g.dina Kasumović Fuada i njegovih saradnika, upriličen prijem predstavnicima stonoteniskog kluba “Mladost” Zenica, stonoteniskog saveza BiH i Balkanske stonoteniske unije, a sve povodom potpisivanja Ugovora o saradnji u vezi organizacije Balkanskog prvenstva u stonom tenisu za kadete/kadetkinje i juniore/juniorke, a što je predviđeno procedurama Balkanske stonoteniske unije.

Ovim Ugovorom je Grad Zenica i zvanično postao domaćin Balkanskog prvenstva u stonom tenisu, koje će se održati od 06.-10.06.2018. godine, a gdje će učešće uzeti oko 180 takmičara i oko 70 drugih učesnika (treneri, sudije i drugi), i to iz: Crne Gore, Srbije, Albanije, Makedonije, Bugarske, Turske, Moldavije, Kosova, Rumunije, Grčke i BiH.

Balkanska stonoteniska unija je trenutno u proceduri pregovora o pridruživanju Slovenije i Hrvatske u svoje članstvo, te postoji velika mogućnost da i navedeni budu učesnici Balkanskog prvenstva u Zenici.

Navedeni Ugovor su potpisali u ime organizatora, predsjednik stonoteniskog kluba “Mladost” Zenica, g.din Dizdarević Mustafa i predsjednik stonoteniskog saveza BiH, g.din Slavko Antonić, zatim u ime grada domaćina, gradonačelnik Grada Zenice, g.din Kasumović Fuad, te u ime Balkanske stonoteniske unije, generalni sekretar, g.din Trpkovski Milorad.

Nakon potpisivanja Ugovora, predstavnici kluba su zajedno sa gostima obišli Gradsku Arenu “Husejin Smajlović”, gdje će se ujedno i održavati ovo takmičenje, kao i smještajne kapacitete, gdje će učesnici biti smješteni tokom takmičenja, kojom prilikom su isti bili oduševljeni sa svim što Zenica pruža.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno