Rukomet

Zenica domaćin rukometnog spektakla

Zenica domaćin 6. Međunarodnog rukometnog spektakla
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

– Škola rukometa “Čelik Junior” iz Zenice će i ovog januara da organizuje veliki međunarodni rukometni turnir, a na kojem će učešće uzeti oko hiljadu talentovanih rukometaša u čak pet starosnih kategorija: seniori, juniori, kadeti, pioniri i predpioniri.

Prema riječima organizatora, svi ljubitelji rukometa će u periodu od 15.-17. januara uživati u neviđenom rukometnom spektaklu, te spoznati zbog čega je ovo pravi “TURNIR PRIJATELJSTVA”: “Škola rukometa “Čelik Junior” ima veliku tradiciju u organizaciji međunarodni rukometnih takmičenja.

Ovogodišnji turnir je samo jedan u nizu uspješnih projekata, a koje realizujemo na području našeg grada, te time promovišemo kompletnu državu na najbolji mogući način.

Na ovogodišnjem turniru učešće će uzeti oko hiljadu rukometaša iz cijelog regiona, a sve utakmice će se igrati u zeničkoj ljepotici, Areni Zenica, što će dati posebnu draž ovom turniru obzirom na idealne uslove koje ona pruža.” – kazali su organizatori.

Kako su i sami organizatori najavili, sve utakmice se igraju u Areni Zenica od 15.-17. januara, a za posjetioce ulaz je slobodan. Takmičenje počinje svaki dan od 8 sati ujutro.

Svečano otvaranje takmičenja je predviđeno za subotu (16. januar) od 12:30h.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno