Zenica

Zenica domaćin 16. Sportskih igara RVI FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica domaćin 16. Sportskih igara RVI FBiH – Grad Zenica će 13. i 14. jula 2019. godine ugostiti više od 350 učesnika 16. Sportskih igara ratnih vojnih invalida FBiH. Domaćini igara su Kantonalni savez RVI ZDK i Organizacija RVI Zenica. Tim povodom danas su gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića posjetili predsjednik i sekretar Kantonalnog saveza RVI ZDK Jusuf Rahman i Mirsad Varupa, te predsjednik i sekretar zeničke organizacije RVI, Almir Čamdžić i Zakir Alispahić.

“Građani Zenice sve dobronamjerne ljude dočejkuju kao svoje najbliže i siguran sam da će bosanske gazije, zahvaljujući kojima mi danas u slobodi živimo u svojoj domovini, iz Zenice ponijeti najljepše utiske. Gradska uprava i ja kao gradonačelnik dat ćemo sve od sebe da igre proteknu u najboljem redu”, istakao je gradonačelnik Kasumović.

Sportska takmičenja održat će se u Areni “Husejin Smajlović” i drugim objektima Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica, nad čime je pokroviteljstvo preuzeo Grad Zenica.

“I ovaj put naišli smo na puno razumijevanje gradonačelnika i Gradske uprave. Zenica je srce Bosne i uvjerni smo da će ove igre biti jedne od najbolje organizovanih”, poručio je Zakir Alispahić, sekretar Općinske organizacije RVI Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno