Zenica

ZeForge organizuje HammerIT konferenciju- prijavi se

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZeForge organizuje HammerIT konferenciju- prijavi se- Prošlu godinu koja je pored svega donijela i mnogo značajnih promjena u okviru IT industrije ZeForge će zaključiti jednodnevnom HammerIT konferencijom lokalnog karaktera – što praktično znači da će učesnici biti IT preduzeća iz Zenice. HammerIT će se održati u četvrtak, 04. februara online, putem Microsoft Teams aplikacije, uz ograničen fizički pristup sa početkom od 16:30 sati u hotelu Dubrovnik – prvi sprat.

Ovaj će događaj na jednom mjestu okupit skoro sve aktere IT zajednice u Zenici gdje će prisutni, kao i oni koji događaj budu pratili online, moći da čuju šta je trenutno najzanimljivije i najbolje kada su u pitanju projekti na kojima rade, koji su najveći izazovi u radu i predviđanja o trendovima koje možemo očekivati u narednoj godini i slično. U ulozi predavača naći će se nekoliko predstavnika IT preduzeća iz Zenice.

Prisustvo HammerIT – Local Edition eventu će biti online i besplatno putem Microsoft Teams aplikacije, sa neophodnom registracijom unaprijed putem OVOG linka:

Više informacija o programu, učesnicima kao i link za online pristup, svi zainteresovani će dobiti nakon registracije.

Mjere zaštite za posjetioce u objektu:

Poduzete su sve osnovne epidemiološke mjere tokom održavanja događaja uz poštivanje svih preporuka Kriznog štaba FMZ i Higijenskioepidemiološke službe Zenica.

Za sve učesnike su obezbijeđene:

  • zaštitne maske
  • dezinfikaciona sredstva na ulazu u salu, uz obavezno mjerenje temperature
  • propisana distancu sjedenja u sali

kontaktirajte nas putem mail-a na [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno