Biznis

ZEDA vas poziva da se prijavite za učešće na Radionici crtanja na aluminijskoj foliji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA vas poziva da se prijavite za učešće na Radionici crtanja na aluminijskoj foliji – Zenička razvojna agencija ZEDA 23. maja 2019. godine pokrenula je drugi ciklus kreativnih radionica i nastavila implementaciju projekta „Budi kreativan i ti!“.

U novom ciklusu do sada su realizovane 3 radionice. ZEDA će ponoviti neke od najtraženijih radionica iz prvog ciklusa, ali će sugrađane obradovati i  potpuno novim radionicama među kojima je nova radionica „CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI ZA POČETNIKE“.

Pozivamo sve one koji žele naučiti  crtati na aluminijskoj foliji da se prijave za učešće na kreativnoj radionici „CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI ZA POČETNIKE“. Učešće je besplatno, a projekat „Budi kreativan i ti!“ u okviru kojeg se realizuju kreativne radionice finansira Agencija ZEDA.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA u Zenici (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb),  01.jula 2019. godine u  vremenu od 11:00 – 15:00 sati.

Radionica je namijenjena za učesnike starosti od 13 do 50 godina.

Svi zainteresovani za učešće na radionici mogu se prijaviti tako što će dostaviti ime i prezime, koliko godina imaju na e-mail: [email protected] ili na broj  032 449 -412.

Rok za prijave je 28.juni 2019. godine.

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno