Biznis

ZEDA vas poziva da ispričate svoju priču!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatno ispromovišete svoju ideju, biznis, proizvod, uslugu, predstavite svoj uspjeh, zamisao, želju, dostignuće…

Agencija ZEDA 2013. godine pokrenula je Blog na svojoj službenoj stranici www.zeda.ba i Facebook stranici ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ kako bi na ovaj način BESPLATNO podržala i predstavila sve one koji imaju priču za koju se treba čuti.
Preko 700 mladih ljudi, preko 700 toliko sličnih, a toliko različitih priča smo do sada predstavili i nastavljamo dalje jer za kvalitetnu ideju, za dobar primjer, za zanimljivo iskustvo, treba se čuti, a mi smo vaš glas.

Nerijetko smo upravo mi bili odskočna daska onima koje smo predstavili putem Bloga, te su nas mediji kontaktirali kako bi i sami uradili priču sa našim sagovornikom/sagovornicom. Vrlo često, to je bila njihova prva profesionalna prezentacija i prilika za saradnju sa medijima.
Nebrojeno puta smo dobili riječi hvale i podrške od onih o kojima smo pisali putem #Bloga istaknuvši koliko smo im pomogli na različite načine (od novih kontakata, saradnje, prezentacije u medijima, do velikog interesa za njihove proizvode ili usluge).

Samo kvalitetno odabrani oblici, mediji i instrumenti marketinške komunikacije direktno su proporcionalni dobrom pozicioniranju marketinga i njegovih subjekata u društvu u cjelini.

Zbog toga, ovaj put pozivamo sve vas koji imate interesantnu priču da nam se javite i svoje iskustvo o hobiju, o pretvaranju hobija u biznis, o započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom podijelite sa nama.

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić koju možete kontaktirati putem Facebook profila Ajna Hodžić https://www.facebook.com/ajna.hodzic.3, putem maila [email protected] ili na 032 449-412.
Radujemo se saradnji i nastavljamo istim tempom 😉



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno