Biznis

ZEDA ugostila tim buduće razvojne agencije općine Bugojno

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA ugostila tim buduće razvojne agencije općine Bugojno – Danas, 13.jula 2017. godine Agencija ZEDA ugostila je tim buduće razvojne agencije općine Bugojno. Naime, tim u sastavu: mr. Tidža Čaušević dipl.ing.arh., mr. Amra Čolić dipl.san.ing. i Nedim Balihodžić dipl.oec. posjetio je Agenciju ZEDA kako bi od Agencije koja dugi niz godina uspješno djeluje saznao ključne informacije o načinu poslovanja razvojnih agencija, ulozi Agencije u strukturi gradskih institucija – kada je riječ o implementaciji projekata, o uslugama koje pruža i područjima u kojima ZEDA djeluje i sl. iskustva koja bi im bila od koristi na samom početku, od osnivanja, registracije, potrebne dokumentacije pa do toga šta mogu očekivati nakon nekoliko godina djelovanja.

Ovom prilikom, predstavnici Agencije ZEDA, gostima su predstavili ono što ZEDA radi već trinaest godina, posjetili su i Biznis inkubator Zenica, Laboratoriju LIND, Impulsni kreativni centar te im ponudili podršku i pomoć.

-„Ovo je tek početak jedne vjerujemo, kvalitetne saradnje i radujemo se što je Općina Bugojno prepoznala potrebu osnivanja razvojne agencije“ – poručili su iz Agencije ZEDA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno