Biznis

ZEDA u saradnji s kreativcima organizovala sretni novembar i promovisala male biznise

ZEDA u saradnji s kreativcima organizovala sretni novembar i promovisala male biznise – Agencija ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog uspješno sarađuje s mladim ljudima širom Bosne i Hercegovine i prezentuje priče o njihovim hobijima, poslovima, uspjesima, poslovnim idejama i planovima, promoviše njihov rad i pruža im priliku da predstave sebe i ono čime se bave. Blog ima za cilj pružiti prostor svima onima koji imaju priče koje su vrijedne pažnje. Radi se o pričama koje sutra mogu biti ideja i primjer onima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Treba napomenuti da ZEDA u saradnji s Gradom Zenicom omogućuje start-upima, MSP putem Biznis inkubatora Zenica da započnu svoje djelovanje i uz subvencioniranu cijenu stanarine, savjetodavnu pomoć i što manje troškove započnu vlastitu privrednu djelatnost. To je prilika da preduzeća razviju posao i osnaže se u Biznis inkubatoru Zenica koje napuštaju nakon 5  godina i nastavljaju poslovanje pod tržišnim uslovima, a svoje mjesto ustupaju početnicima.

Ne treba zaboraviti ni javne pozive i sredstva namijenjena pokretanju biznisa, brojne javne pozive, grant sredstav i cijelu sistemsku podršku za pokretanje ili razvoj biznisa koje realizuje Grad Zenica.

Mnoge priče o onima koji su hobi pretvorili u ozbiljan posao koji su razvili ZEDA je predstavila upravo putem rubrike #Blog.

Kako se bliži kraj godine i decembar je mjesec darivanja, ZEDA je u saradnji s kreativcima organizovala SRETNI NOVEMBAR kako bi ispromovisala male biznise i produžila period darivanja. Zajedničkim snagama, ZEDA i kreativci organizovali su 18 nagradnih igara. Danas su okončane posljednje nagradne igre u SRETNOM NOVEMBRU,a mi vam već ubrzo pripremamo nova iznenađenja.

Veliko hvala svim kreativcima koji su učestvovali i dali svoj doprinos u organizaciji nagradnih igara i darovanju onih koji su podržali SRETNI NOVEMBAR.

Hvala:

Enisi Bezdrob – Cerić- TORTE IZNENAĐENJA

Zineti Mešinović – ZENI ART DECOR

Selvedini Čović – MOJA SVAŠTARA

Melisi Kovačević – SAPUNI EMELY

Amri Mušiji – MADE WITH LOVE BY AMRA

Sabini Kušljugić – KREATIVNI RADOVI

Mireli Mandžo i Dragici Mihajlović – MD DIZAJN

Elmi Bjelić – SCHMUCK ELMI

Zvjezdani Ivanković – SNOVI OD ČOKOLADE

Nežli Adilagić – DOTS

Saneli Mustafić – STVARAONICA SM

Preduzeću Eko Etna Zenica

Saneli Kovač – LASER GIFT SHOP BA

Sabiri Grcić – HAPPY WALL DEKORACIJE

Muneveri Šut – NAKIT OD POLUDRAGOG KAMENJA I KRISTALA

Amri Mađuka – TORTE AMRA MANDJUKA HUREM

Mirzi Huskić – NAKIT OD MAKRAMEA i

Vesni Malić – VRHUNSKI DOMAĆI LIKERI i UNIKATNI POKLONI

 

Hvala svima onima koji su se igrali, dijeli postove, lajkali stranice, doprinijeli boljoj vidljivosti i promociji kreativaca i njihovog rada, a čestitke onima koji su odnijeli nagrade i bili najsretniji.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem