Zenica

ZEDA te poziva da se prijaviš za učešće – kreativna radionica “nakit u četiri koraka”

ZEDA te poziva da se prijaviš za učešće – kreativna radionica “nakit u četiri koraka” – U  okviru trećeg ciklusa implementacije projekta „Budi kreativan i ti!“ ZEDA organizuje novu radionicu: „NAKIT U 4 KORAKA“.

Radi se o radionici na kojoj će učesnici naučiti praviti nakit u samo nekoliko koraka. Ovo će biti dan u znaku klješta, sajli, perlica, ukrasa, kopči i nizanja.

Za one koji drže do svog outfita i stila, nakit je nezaobilazan. Mnogi su spremni izdvojiti velike svote novca za originalan, neobičan i upečatljiv komad nakita, a puno je i onih koji često mijenjaju nakit i kombinuju ga sa cipelama, tašnama, odjećom, pa su društvene mreže pune kreativaca koji svoj hobi pretvaraju u biznis.

Ako želiš naučiti praviti nakit i dobiti hobi koji ćeš ukoliko nastaviš usavršavati naučeno na radionici, moći pretvoriti u posao onda je ovo izazov za tebe. PRIJAVI SE, UČESTVUJ!

Datum: 15.07.2020.

Radionica počinje u 10:00 sati

Ciljna grupa: od 15 do 50 godina

Prednost imaju oni koji do sada nisu učestvovali na našim radionicama i oni koji su dokazali da su naučeno nastavili primjenjivati!

Osim volje i želje za kreativnim stvaranjem, ništa drugo vam nije potrebno.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, prijaviti se možete isključivo telefonski na 032 449 – 412.

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem