Biznis

ZEDA – Predstavljeni „EU programi, fondovi i projekti kao podrška rasta konkurentnosti malih i srednjih preduzeća“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Agencije ZEDA predstavljeni „EU programi, fondovi i projekti kao podrška rasta konkurentnosti malih i srednjih preduzeća“ – info dan / COSME

Jučer su Zenička razvojna agencija ZEDA i Udruženje poslodavaca Zenica u saradnji s Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine-VTKBiH i USAID Harnessing BiH-diaspora for economic development activity, organizovali događaj INFO DAN „EU programi, fondovi i projekti kao podrška rasta konkurentnosti malih i srednjih preduzeća“.

Na ovom događaju predstavljen je COSME program, fondovi dostupni Bosni i Hercegovini i Evropska preduzetnička mreža-EEN (Enterprise Europe Network). Također, predstavljeni su i USAID – grantovi i tehnička pomoć za privrednike.
Događaju je prisustvovalo oko dvadeset privrednika koji su i na ovaj način pozvani da uzmu učešće na B2B susretima koji će se održati na Međunardnom 24. Generalnom BH sajmu ZEPS i 14. Međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal u Zenici, Bosna i Hercegovina.

Napominjemo: Evropska poduzetnička mreža Federacije Bosne i Hercegovine – Enterprise Europe Network Federation of Bosnia and Herzegovina, Zenička Razvojna agencija ZEDA u koorganizaciji s Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, Tehnološkim parkom Varaždin-Republika Hrvatska, Mariborskom razvojnom agencijom–Republika Slovenija i Ulutek Tehnološkom Razvojnom zonom, Nilüfer,Bursa,Turska, organizuju: Međunarodni B2B događaj “ZEPS B2B 2017”.

Sve informacije o B2B susretima, uključujući registraciju, on-line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici: http://zepsb2b2017.talkb2b.net/
Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Zeničkoj razvojnoj agenciji ZEDA je Alma Bečirović
(e-mail: [email protected]); Telefon: +387 32 445 830



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno