Zenica

ZEDA: Poziv inostranih kompanija bh. kompanijama za saradnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA: Poziv inostranih kompanija bh. kompanijama za saradnju – U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih preduzeća za saradnju s bosanskohercegovačkim preduzećima.

Majska ponuda podrazumijeva poziv:

– Proizvođačima kancelarijskog namještaja

– Proizvođačima drveta za ogrjev, briketa i drvenog uglja

– Proizvođačima tekstila – krojenje i konfekcija odjevnih predmeta – polo i T-majica

– Proizvođačima za bojenje prediva i tkanine

– Proizvođačima standardiziranih elemenata (elementi za stezanje, štiftovi, ključevi, šipke, stope za niveliranje, elementi za upravljanje, umetci navoja itd.)

– Proizvođačima radne odjeće

– Proizvođačima specijalno upakovanog treseta/blata (za fiziterapeute)

– Proizvođačima proizvoda za kućnu njegu, mobilnost, rehabilitaciju, dijabetes i anti-dekubitus

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima  http://een.ec.europa.eu/tools/services/SearchCenter/Search/ProfileSimpleSearch i na  https://een.ba/

 Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović,

032 445 -830, [email protected]/Agencija ZEDA

Objavljeno:              15.05.2018.
Traje do: 15.05 2019.
Naslov Proizvođač sigurnih vanjskih skladišnih jedinica iz Velike Britanije traži proizvodnog partnera
POD Referenca BRUK20180427001

Public Link

Sažetak Kompanija iz Velike Britanije proizvodi kancelarijski namještaj i široku lepezu sigurnih vanjskih skladišnih jedinica od metala. Kako bi proširila tržište za skladišne jedinice, kompanija traži partnere koji bi proizvodili ovaj proizvod u vlastitim objektima i prodavali ih na njihovom tržištu. Ugovor o proizvodnji, licenciranju ili zajedničkom ulaganju bio bi idealan, a kompanija iz Velike Britanije bi također uzela u obzir i podugovaranje.
 
Objavljeno: 21.05.2018.
Traje do: 22.05.2019
Naslov Kiparski uvoznik traži proizvođače drveta za ogrjev, briketa i drvenog ugljena, uglavnom iz balkanskih zemalja u okviru ugovora o proizvodnji i distribuciji.
POD Referenca BRCY20180426001

Public Link

Sažetak Kiparska kompanija, specijalizovana za uvoz drveta za ogrjev, traži partnere u okviru ugovora o proizvodnji i distribucijskim uslugama. Partneri trebaju biti proizvođači drva za ogrjev, briketa i drvenog ugljena uglavnom iz balkanskih zemalja kako bi svoje proizvode distribuirali na Kipru. U okviru ugovora o proizvodnji, traže se proizvođači koji nude etiketiranje.
 
Objavljeno: 22.05.2018.
Traje do: 23.05.2019
Naslov Mađarsko MSP-e traži podizvođača za krojenje i konfekciju odjevnih predmeta – polo i T-majica
POD Referenca BRHU20180507001

Public Link

Sažetak Mađarska tekstilna kompanija traži partnera za podugovaranje, za krojenje i konfekcioniranje tkanih proizvoda -polo i T-majica, uz korištenje tkanine mađarske kompanije. Idealni partner treba imati sjedište u Srbiji, Hrvatskoj, Ukrajini, Bosni i Hercegovini, Slovačkoj, Bugarskoj ili Rumuniji.
 
Objavljeno: 17.05.2018.
Traje do: 18.05.2019.
Naslov Mađarska tekstilna kompanija traži podizvođača za bojenje prediva i tkanine
POD Referenca BRHU20180327001

Public Link

Sažetak Mađarska tekstilna kompanija traži partnera za podugovaranje, za bojenje prediva i štrikane tkanine. Idealni partner treba imati sjedište u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Njemačkoj, Poljskoj, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji ili Ukrajini.
 
Objavljeno: 21.05.2018.
Traje do: 22.05.2019.
Naslov Španska kompanija specijalizovana za standardizirane elemente (elementi za stezanje, štiftovi, ključevi, šipke, stope za niveliranje, elementi za upravljanje, umetci navoja itd.) traži dobavljače u okviru ugovora o distribuciji.
POD Referenca BRES20180410001

Public Link

Sažetak Španska kompaniji s velikim iskustvom u području standardiziranih elemenata, zainteresovana je za distribucijski ugovor s dobavljačima koji mogu ponuditi sljedeće proizvode: elemente za stezanje, preklopke, ključeve, šipke, stope za niveliranje, elemente za upravljanje, umetke za navoj, kliješta, opruge, vijke, okretne podizače, matice, vijke čvrstoće 12,9, vijke za najlon, pribor za aluminijski profil.
 
Objavljeno: 03.05.2018
Traje do: 04.05.2019
Naslov Njemačka kompanija koja trguje s radnom odjećom traži proizvođača radne odjeće u okviru ugovora o proizvodnji
POD Referenca BRDE20180410001

Public Link

Sažetak Malo njemačko preduzeće prodaje radnu odjeću i zaštitnu odjeću (radne hlače, jakne (vunene i mekano obložene), majice, T-majice, polo majice). Traže nove dobavljače koji mogu proizvesti proizvode po njhovoj narudžbi. Partneri bi trebali biti sa sjedištem u zemljama istočne Europe. Njemačka kompanija  nudi ugovor o proizvodnji.
 
Objavljeno: 29.05.2018.
Traje do: 30.05.2019.
Naslov Njemački fizioterapeut traži partnerstvo sa proizvođačem specijalno upakovanog treseta/ blata u okviru proizvodnog ugovora
POD Referenca BRDE20180504001

Public Link

Sažetak Njemački fizioterapeut s dugogodišnjim iskustvom traži specijalno upakovan treseta/blato za svoje klijente. Traži proizvođača treseta/blata koji je spreman  zaključiti proizvodni ugovor.
 
Objavljeno: 11.05.2018.
Traje do: 12.05.2019
Naslov Njemačka online trgovina traži proizvode za kućnu njegu, mobilnost, rehabilitaciju, dijabetes i anti-dekubitus u okviru distribucijskog ugovora.
POD Referenca BRDE20180427001

Public Link

Sažetak Njemačko MSP-e specijalizovano za proizvode za kućnu njegu želi proširiti svoj portfolio s proizvodima za kućnu njegu, pomagala za mobilnost, rehabilitaciju, dijabetes, antidekubitus i ostale vezane proizvode. MSP ima B2C webshop kako bi mogli prodavati takve proizvode. Kompanija je zainteresovana za ugovor o distribucijskim uslugama.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno