Biznis

ZEDA: Poziv bh. kompanijama za saradnju sa inostranim kompanijama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA: Poziv bh. kompanijama za saradnju sa inostranim kompanijama – U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih kompanija za saradnju s bosanskohercegovačkim kompanijama.

Septembarska ponuda podrazumijeva poziv:

proizvođačima namještaja koji rade u masivnom drvetu ili furniru

dobavljačima koji nude proizvode visokog kvaliteta koji se uklapaju u obrazovni sistem i podržavaju djecu da razvijaju svoje fizičke ili socijalne vještine dok se igraju

dobavljačima svih vrsta drveta i drvenih ploča za građevinarstvo i stolariju te dobavljačima drveta za ogrjev

proizvođač organskih prehrambenih proizvoda traži nove dobavljače sirovina za proizvodnju

kompanija za distribuciju svježeg mesa i prerađenog mesa traži zamrznuto meso i razne smrznute namirnice za distribuciju dobavljače sirovina za proizvodnju metala, šipki i profila

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima  een.ec.europa.eu → i na  https://een.ba/ → Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830, [email protected]/Agencija ZEDA

Objavljeno:                07.09.2018.
Traje do: 08.09.2019.
Naslov Švedski studio namještaja i dizajna traži proizvođače namještaja koji rade u masivnom drvetu ili furniru
POD Referenca BRSE20180906002
Sažetak Švedski studio za namještaj i dizajn koji radi s klijentima širom svijeta na osnovu ugovora i projekata traži proizvođače namještaja koji rade u masivnom drvetu ili furniru i u bilo kojoj vrsti drveta. Zainteresovani su za ugovor  o proizvodnji, ali i da grade dugoročne odnose sa onima koji imaju potrebu da sarađuju i sa dizajnerima.
 
Objavljeno: 25.09.2018.
Traje do: 26.09.2019.
Naslov Holandski veletrgovac  drvenih  igračaka i školskog namještaja traži dobavljača novih proizvoda
POD Referenca BRNL20180906001
Sažetak Holandska kompanija je poznata veletrgovina različitih brendova drvenih igračaka i školskog namještaja u Holandiji, Belgiji i Luksemburgu. Da bi obogatili svoj portfolio, kompanija traži nove dobavljače koji nude proizvode visokog kvaliteta koji se uklapaju u obrazovni sistem i podržavaju djecu da razvijaju svoje fizičke ili socijalne vještine dok se igraju. Predložena vrsta saradnje je ugovor o distribuciji.
 
Objavljeno: 18.09.2018.
Traje do: 19.09.2019.
Naslov Slovenačka kompanija traži dobavljača svih vrsta drveta  i drvenih ploča za građevinarstvo i stolariju, takođe traži dobavljača drveta za ogrjev.
POD Referenca BRSI20180830001
Sažetak Slovenačka kompanija nudi širok asortiman drvene građe i drugih proizvoda za građevinarstvo i stolariju (drvo, drvene ploče, drva za ogrjev, itd.), kao i usluge vezane za stolariju svojim klijentima. Kompanija traži dobavljače svih vrsta drveta i drugih proizvoda koji se odnose na taj sektor. Ugovor o distribuciji će biti potpisan sa dobavljačem.

 

Objavljeno: 17.09.2018.
Traje do: 18.09.2019.
Naslov Slovački proizvođač organskih prehrambenih proizvoda traži nove dobavljače sirovina za proizvodnju
POD Referenca BRSK20180912001
Sažetak Organske grickalice slovačke kompanije su na tržištu od 2009. godine. Tokom ovog perioda, postali su poznati po odličnom ukusu i kvalitetu. Slovačka kompanija traži nove partnere – dobavljače glavnih sastojaka potrebnih za proizvodnju svojih proizvoda, naročito: organska pasta, organski kakao u prahu ili organsko mljeveno zrno, organski kokosov naribani/čips, organska kukuruzna vlakna, organski prirodni bademi, organska heljda, organski rižin sirup ili organske šljive.
 
Objavljeno: 21.09.2018.
Traje do: 22.09.2019.
Naslov Kompanija za distribuciju svježeg mesa i prerađenog mesa traži zamrznuto meso i razne smrznute namirnice za distribuciju
POD Referenca BRQA20180916001
Sažetak Katarska kompanija za distribuciju svježeg mesa i prerade mesa s misijom da bude jedna od vodećih kompanija na tržištu blisko sarađuje sa svojim klijentima kako bi izgradila čvrst brend preko svoje mreže i usluga. Oni su specijalizovani za HoReCa kanal i maloprodajni sektor kao hipermarketi, supermarketi, aerodromske usluge, aviokompanije, vladine benzinske stanice, vrhunski restorani i hoteli. Kompanija traži međunarodnu distribuciju kako bi proširila svoju ponudu distribuiranih proizvoda.

 

Objavljeno: 14.09.2018.
Traje do: 15.09.2019.
Naslov Makedonski proizvođač mašinskih dijelova, alata i usluga traži dobavljača sirovina
POD Referenca BRMK20180815001
Sažetak Makedonski proizvođač visokokvalitetnih mašinskih dijelova, alata i usluga traži inostrane dobavljače sirovina za proizvodnju metala, šipki i profila.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno