Zenica

ZEDA održala sedmu kreativnu radionicu u trećem ciklusu projekta “Budi kreativan i ti”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA održala sedmu kreativnu radionicu u trećem ciklusu projekta “Budi kreativan i ti” – U okviru realizacije projekta „Budi kreativan i TI!“, ZEDA je realizovala još jednu kreativnu radionicu u trećem ciklusu.

Ovaj put, bila je to radionica „OBLIKOVANJE GIPSOM“ kojom su se učesnici oduševili. Kao i svaki put, za učešće se tražilo mjesto više.

Jednostavne metode, puno boja, kistova, četki, šljokica, krpica i detalja, a rezultati odlični. Malo truda, puno mašte i ideja omogućili su da učesnici dobiju podlogu za novi hobi koji će sutra moći pretvoriti u biznis.

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku i praviti dekorativne predmete gipsom, da nam na Facebook Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko rad sa gipsom postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u posao.

Danas hobi, sutra posao!

Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.

Prati, prijavi se, učestvuj!

“Budi kreativan i ti!” 😊



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno