Info

ZEDA održala edukaciju za proizvođače namještaja u Prijedoru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer, 07. novembra 2019. godine, Agencija ZEDA je u okviru Projekta općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja (MEG) kojeg podržava i finansira Vlada Švicarske, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH održala edukaciju pod nazivom „Sigurnosni zahtjevi namještaja za sjedenje i kreveta“.

Edukacija je realizovana u prostorijama Agencije PREDA u Prijedoru. Tokom edukacije obrađen je Zakon o općoj sigurnosti proizvoda BiH – Praktična primjena, te Sigurnosni zahtjevi standarda za ispitivanje namještaja za sjedenje (BAS EN 12520, BAS EN 1022, BAS EN 1728, BAS EN 16139) i kreveta (BAS EN 1725).
Edukacije je imala za cilj upoznati učesnike sa Zakonom o općoj sigurnosti proizvoda BiH, te praktičnim primjerima ispitivanja sigurnosnih zahtjeva koje mora da zadovolji namještaj za sjedenje i kreveti za kućnu upotrebu. Učešće na edukaciji je bilo besplatno.

-„Velika nam je čast i izuzetno zadovoljstvo što smo svoje znanje i iskustvo mogli prenijeti i svakako smo ponosni što ćemo i u budućnosti realizovati slične aktivnosti“ – rekli su iz Agencije ZEDA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno