Info

ZEDA: Kreativna priča se nastavlja – “Vaš uspjeh je naš uspjeh / Budi kreativan i ti!”

Zbog velikog interesa građana za učešće na radionicama, ZEDA je 23. maja organizovala drugi ciklus kreativnih radionica i nastavila projekat „Budi kreativan i ti.”

Drugi ciklus podrazumijeva intenzivniju saradnju sa školama, ponavljanje nekoliko najtraženijih radionica, te realizaciju nekoliko novih.
Tokom drugog ciklusa do sada su realizovane radionice: „Dekupaž za početnike“, „Modeliranje balona“, „Ebru art“ i „Crtanje na aluminijskoj foliji za početnike“, a u četvrtak je već sljedeća radionica pod nazivom: „Pravljenje ukrasnih kutijica i natpisa za vrata“.
Nekoliko učesnika Agenciji ZEDA je dostavilo fotografije svojih radova koje su napravili kod kuće nakon što su osnovne kreativne korake naučile baš na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i ti!“.

-„Naše radionice daju rezultate i naročito smo ponosni kada nam učesnici dostave fotografije onoga što su samostalno napravili. To znači da se priča nije završila na radionici i da oni zaista žele nastaviti sa kreativnim radom. Ponosni smo na njih i njihove radove, jer njihov uspjeh je naš uspjeh. Pozivamo sve one koji do sada nisu imali priliku biti dio naše kreativne priče da nas prate putem www.zeda.ba i društvenih mreža, te već sljedeći put zauzmu svoje mjesto na jednoj od kreativnih radionica“ – rekla je Ajna Dedić, PR Agencije ZEDA.

ZEDA poziva sve one koji su učestvovali na dosadašnjim kreativnim radionicama koje je organizovala Agencija ZEDA u okviru projekta “Budi kreativan i ti” i nastavili samostalno izrađivati ručne radove i usavršavati naučeno da pošalju fotografije onoga što su uradili na [email protected] ili na Facebook profil ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/?ref=bookmarks.
Podijelite svoje radove sa nama! Vaš uspjeh je naš uspjeh!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem