Biznis

ZEDA i zenički privrednici na predstavljanju EEN mreže – “Dan Evropske preduzetničke mreže BiH”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA i zenički privrednici na predstavljanju EEN mreže – “Dan Evropske preduzetničke mreže BiH” – Jučer, 07.12.2017. godine predstavnici Agencije ZEDA zajedno sa Udruženjem poslodavaca Zenica i zeničkim privrednicima koji su uz koordinaciju Agencije ZEDA postali dio EEN mreže, učestvovali su na događaju vanjskotrgovinske/spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) na temu „Dan Evropske preduzetničke mreže u Bosni i Hercegovini“.

Događaj se održao prostorijama VTK BiH te se satojao iz dva dijela.

Na plenarnom dijelu događaja prisutnima su se obratili predstavnici nadležnih ministarstava, EU institucija i predstavnici konzorcija Evropske preduzetničke mreže iz BiH koji su predstavili značaj i ulogu Evropske preduzetničke mreže (EEN).

Skupu se obratio i g. Giacomo Mattino iz Evropske komisije koji je govorio na temu EU politika od značaja za Evropsku preduzetničku mrežu, kao i o Novoj viziji EEN mreže.

U okviru interaktivne Panel diskusije na temu „Evropska preduzetnička mreža na Zapadnom Balkanu – showcases“, prisutni su informisani o konkretnim primjerima podrške malim i srednjim preduzećima u internacionaliazaciji i inovacijama te su imali priliku postavljati pitanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno