Biznis

ZEDA i kreativci vas nagrađuju promovišući priče koje vrijedi čuti – mali biznisi u prvom planu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA i kreativci vas nagrađuju promovišući priče koje vrijedi čuti – mali biznisi u prvom planu – Sunčani dani nam popravljaju raspoloženje i nasmijani koračamo ka ljetu, a mi smo odlučili biti razlog više za vaše dobro raspoloženje. Nagradna kampanja „VESELI MAJ“ koju je ZEDA pokrenula u saradnji s kreativcima može svima vama donijeti neplaniran poklon.

Za dobre ideje se treba čuti, a dobre stvari treba imati pa ćemo mi u saradnji s kreativcima sretnim dobitnicima omogućiti da kroz nagradnu igru dobiju željeni proizvod.

ZEDA već 7 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene ali i kako bismo njima pomogli da šire narodne mase saznaju za njih i njihov rad.

ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Hikmeta Husanović (41), jedna je od onih kreativaca koji vide i naprave, osmisle i realizuju, isplaniraju i ostvare, naume i realizuju, čuju, kreiraju i plasiraju. Vrijedna, originalna, nasmijana i maštovita, ova Zeničanka širom BiH poznata je po svojim svadbenim dekoracijama koje izrađuje već deceniju i po. Također, ona izrađuje i rođendanske dekoracije, kao i personalizirane čokoladne poklone.

Njene radove možete pogledati na Facebook stranici Svadbene dekoracije-HIKI–Zenica https://www.facebook.com/Svadbene-dekoracije-HIKI-Zenica-1769160016648239/

ZEDA vas u saradnji sa Hikmetom nagrađuje i poklanja vam dvije nagrade: exploding box i čokolade sa personaliziranim tekstom (boja, slike i poruke u dogovoru sa dobitnicima)

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:

  1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/)
  2. Podijelite post i stavite na public
  3. Lajkajte Facebook stranicu Svadbene dekoracije-HIKI–Zenica https://www.facebook.com/Svadbene-dekoracije-HIKI-Zenica-1769160016648239/

ZEDANagradna igra traje do četvrtka, 29.maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

VAŽNO: Komisija će odabrati najkreativniji komentar pa se potrudite da budete zabavni, kreativni, da Vaš komentar bude uočljiv i specifičan.

Sretno!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno