Biznis

ZEDA i “Jonjić šped” održali prezentaciju o uvozno-izvoznim procedurama za zeničke privrednike

ZEDA i “Jonjić šped” održali prezentaciju o uvozno-izvoznim procedurama za zeničke privrednike- Danas, 10. juna 2021. godine Agencija ZEDA je u saradnji sa „Jonjić šped“ d.o.o. organizovala prezentaciju pod nazivom „Uvozno-izvozne procedure“ na kojoj su učestvovali brojni privrednici.

Prezentacija je namijenjena privrednicima koji do sada nisu izvozili ili koji imaju poteškoće u razumijevanju pravila i propisa kada je riječ o uvozno-izvoznim procedurama, a učestvovali su i oni koji su do sada imali iskustva sa uvozom ili izvozom roba, a željeli su saznati informaciju više o ovoj temi od predstavika preduzeća  „Jonjić šped“ d.o.o. koje se dugi niz godina bavi špediterskim uslugama i ima bogato iskustvo u ovoj oblasti.

Ova neiscrpna tema nerijetko zadaje probleme onima koji ne uvoze/izvoze često ili to do sada nisu imali priliku pa smo željeli na ovaj način bar malo približiti im ono o čemu moraju voditi računa, na šta moraju obratiti pažnju, te kome se mogu obratiti.

-„Hvala svim učesnicima na interesovanju i prisustvu prezentaciji, a veliko hvala odličnom timu „Jonjić šped“ d.o.o. koji su našim privrednicima omogućili da razjasne nedoumice, odgovorili na sva pitanja i pojasnili porcedure, te iskazali spremnost na saradnju“ – poručili su iz Agencije ZEDA.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem