Biznis

ZEDA i BIGMEV sa bh. privrednicima na Internacionalnom sajmu hrane u Turskoj

U periodu od 16. do 18. septembra, u okviru realizacije aktivnosti projekta BITNET/EEN, a koji se realizuje u okviru programa COSME, Agencija ZEDA je u saradnji sa BIGMEVom, NETWORK FERS i EEN partnerom iz Turske  – ULUTEK TEHNOPARK iz Burse sa bh. privrednicima posjetila Internacionalni sajam hrane i prehrambene industrije TURFOOD.

Ovo je bila odlična prilika da se bh. privrednici povežu sa renomiranim turskim preduzećima. Bh. privrednici su imali priliku da stupe u kontakte sa proizvođačima i prodavačima raznovrsnih prehrambenih proizvoda i raznovrsnih pića; proizvođačima mesa i mesnih prerađevina; proizvođačima tradicionalnih proizvoda te sa proizvođačima opreme za restorane i hotele.

Bila je ovo odlična prilika za nova partnerstva i saradnju, a ZEDA će i ubuduće u saradnji sa partnerima organizovati slične aktivnosti.

#ZEDA #BIGMEV #NETWORKFERS #ULUTEKTEHNOPARK #EEN #BIH #TURSKA #privreda #razvoj #umrežavanje #saradnja #partnerstva #sajmovi

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: