fbpx
Biznis

ZEDA I BIGMEV pozivaju trgovce i proizvođače tekstila i dječije konfekcije za učešće na B2B susretima sa turskim proizvođačima tekstila

ZEDA I BIGMEV pozivaju trgovce i proizvođače tekstila i dječije konfekcije za učešće na B2B susretima sa turskim proizvođačima tekstila, liderima u oblasti dječijeg tekstila iz Burse

B2B Odjeća za bebe i djecu MODNI SUSRETI

  1. APRILA 2018

BESPLATAN ULAZ

09:30-18:00

Agencija ZEDA u saradnji s BIGMEV  Centrom za razvoj odnosa s BiH poziva trgovce i proizvođače tekstila i dječije konfekcije da učestvuju na poslovnim susretima sa turskim proizvođačima testila koji su lideri u oblasti dječijeg tekstila iz Burse. Susreti će se održati na Sajmu B2B BUSINESS TO BURSA u Beogradu 26. aprila 2018. godine.

Učesnicima je obezbijeđen BESPLATAN prijevoz i noćenje s doručkom u hotelu s 5 zvjezdica (HOTEL METROPOL PALACE)  u Beogradu kao i učešće na Sajmu koji se održava u istom hotelu.

Ukupno 51 proizvođač dječijeg tekstila  iz Turske će učestvovati na ovom Sajmu koji su izabrani od strane  Ministarstva ekonomije Republike Turske kao i Privredne komore iz Burse.

NAPOMINJEMO: SVI ZAINTERESOVANI SE MORAJU REGISTROVATI PUTEM LINKA http://btobmatch.com/ najkasnije do četvrtka, 19.aprila 2018. godine.

Polazak je planiran u srijedu, 25. aprila iz Sarajeva, preko Zenice i Tuzle i taj dan je planiran turistički obilazak Beograda, a poslovni susreti će se održati sutradan, 26. aprila 2018. kada je planiran i povratak u BiH u večernjim satima.

Za sve dodatne infromacije, kontakt osoba je Ajna Dedić (Agencija ZEDA), [email protected]; 032 449 – 412

Za više informacija i registraciju: btobmatch.com