Biznis

ZEDA i BIGMEV organizuju poslovne susrete zeničkih i turskih preduzeća

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenička razvojna agencija ZEDA i BIGMEV (Centar za razvoj odnosa s BiH) u saradnji s Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica, organizuju poslovne susrete zeničkih i turskih preduzeća. Delegaciju iz Turske činit će predstavnici Privredne komore Alanya te turski privrednici zainteresovani za saradnju sa Bosnom i Hercegovinom.

Sličan događaj održao se u novembru 2017. godine u Bihaću u saradnji s BIGMEVom kada su se poslovne prilike s turskim kompanijama otvorile privrednicima s područja Unsko-sanskog kantona.

Napominjemo: BIGMEV fondacija je osnovana 2010. godine u Istanbulu s ciljem razvoja ekonomskih, kulturoloških i naučni odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Turske.

Svoju priliku za saradnju s turskim kompanijama zenički privrednici imat će u četvrtak, 15.februara 2018. godine u Hotelu Zenica, s početkom u 13:30 sati.

Program događaja



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno