Biznis

ZEDA i bh. poduzetnice na poslovnim susretima u Beogradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA i bh. poduzetnice na poslovnim susretima u Beogradu – U periodu od 05. do 06. novembra 2019. godine, Agencija ZEDA je učestvovala sa bh. poduzetnicama na poslovnim susretima u Beogradu. Ove susrete su su organizovali Evropska poduzetnička mreža Srbije i Institut „Mihajlo Pupin“ Republike Srpske, Severne Makedonije, Slovenije, Crne Gore i drugih zemalja, a ZEDA je bila koorganizator događaja.

Učesnicama je pružena prilika za saradnju sa nekoliko različitih sektora:

 

–              Žensko preduzetništvo

–              Poljoprivreda i prerada hrane

–              Informacijsko-komunikacijske tehnologije

–              Tekstilna industrija

–              Obrazovanje i konsalting

 

 

Bila je ovo prilika za otvaranje puteva novih saradnji, razmjene kontakata i informacija te dogovaranja zajedničkih aktivnosti i poslova.

Ovom prilikom, Udruženje poslodavaca Zenica dogovorilo je potpisivanje sporazuma o saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije.

 

Ovo je jedna u nizu aktivnosti koje ZEDA organizuje u saradnji sa partnerima u cilju razvoja MSP, poboljšanja poslovnog ambijenta i stvaranja preduslova za nove poslovne prilike.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno