Biznis

ZEDA, BH Service, UNZE i bh. privrednici na studijskog posjeti u Italiji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA, BH Service, UNZE i bh. privrednici na studijskog posjeti u Italiji – Agencija ZEDA je u saradnji sa firmom BH Service d.o.o. organizovala studijsku posjetu firmama BIESSE, HSD Mechatronic, WIRUTEX i CMT u Pesaro/Italija, za 31 predstavnika firmi iz oblasti drvoprerade i proizvodnje građevinske stolarije te predstavnike Mašinskog fakulteta UNZE.

Prevoz je realizovan autobusom SET grupe.

Tokom posjete kompaniji BIESSE predstavnici firmi, Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine i UNZE imali su priliku upoznati se s najmodernijim CNC mašinama i obradnim centrima za obradu drveta te proizvodnjom namještaja i stolarije koristeći savremene software posebno programirane za brzi servis i zamjenu rezervnih dijelova.

Sa predstavnicima kompanije BIESSE dogovoreni su daljnji koraci u smislu izgradnje BIEESSE edukativno-promotivnog centra u kampusu UNZE, a putem firme BH Service d.o.o. kao zastupnika firme BIESSE za Bosnu i Hercegovinu. Izgradnjom ovog centra predstavnici firmi iz oblasti drvoprerade iz Bosne i Hercegovine će imati priliku na jednom mjestu vidjeti najnovije CNC mašine za obradu drveta uz mogućnost organizovanja edukacija na savremenim CNC mašinama koristeći proizvodne software kako za studente tako i za zaposlene u drvopreradi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno