Nogomet

Zbog neprikladnog ponašanja U-21 tima: UEFA izrekla novčanu kaznu NSBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UEFA je izrekla novčanu kaznu Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine zbog našeg u-21 nacionalnog tima, a ista iznosi 4.500 eura.

UEFA je izrekla novčanu kaznu Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine zbog našeg u-21 nacionalnog tima, a ista iznosi 4.500 eura.

Naime, Disciplinska komisija krovne kuće evropskog fudbala izrekla je kazne, a jedna od njih je i NSBiH zbog, kako se navodi, neprikladnog ponašanja U-21 tima Bosne i Hercegovine protiv Švedske.

Nije poznato o čemu se tačno radi, a podsjetimo, na utakmici mladih reprezentacija BiH i Švedske u Zenici su odigrale meč u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (1:1) vrijeđan je jedan igrač protivničkog tima.

U pitanju je Armin Gigović, koji ima pravo igrati i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a njega je jedan član stručnog štaba mlade reprezentacije naše zemlje konstantno vrijeđao Gigovića, sve dok fudbaler ruskog Rostova nije izašao iz igre u 69. minuti.

Scsport



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno